Allinge-Sandvig Vævestue

Allinge-Sandvig Vævestue

Vi har en lang tradition for vævning i Allinge Sandvig. Vi har eksisteret i over 40 år og har haft lokalitet forskellige steder i området. I 2017 slog Allinge Sandvig Vævestue og Karetmagergårdens Vævestue sig sammen. Dette var mest praktisk, da vi fik tildelt fælles lokale. Vi har nu lokale på Kongeskærskolen under skolens gymnastiksal med indgang for enden af bygningen ud mod havet.

Vores vævestue er en produktiv forening, som har gang i mange forskellige ting. Vi har ikke decideret undervisning, men hjælper hinanden i alle vævningens facetter. Vi er i besiddelse af 14 væve, hvoraf nogle er private, og andre ejes af vævestuen.

Man kan godt være flere, der væver på samme væv, hvis produktet har fælles interesse. (Man væver efter tur). Vi anvender mange forskellige materialer så som uld, hør, silke, bomuldsgarner, sejlgarn m.m.

Vi mødes hver mandag mellem kl. 14-16. Den første mandag i måneden (fra september til maj) mødes vi og aftaler hvad der laves på de forskellige væve. Medlemmer kan komme og væve, når de ønsker det hele året. Vi har et årskontingent, som opkræves/betales første mandag i september.

Adressen er Strandvejen 14, 3770 Allinge.

Interesserede er altid velkommen til at kigge forbi eller kontakte en af følgende:

Formand for Allinge Sandvig Vævestue Elise Storr
Tlf: 61 78 48 20

Kasserer Grith Rye Arvidsen
Tlf: 22 52 49 70

Kontaktperson til Vævekredsen på Bornholm Inge Larsen
Tlf: 56 48 09 99